Dzień Kobiet w Grupie PBG

Kobiety potrafią inspirować, budować, tworzyć i zmieniać świat biznesu, gospodarki, kultury i polityki jeśli tylko są świadome swoich zalet i wad. Doceń siebie i swoje działania!

Gościem specjalnym podczas tegorocznego Dnia Kobiet organizowanego w Grupie PBG będzie Paulina Smaszcz-Kurzajewska, która wystąpi z wykładem inspiracyjnym pt.:

„Bądź kobietą, którą chciałabyś spotkać”

Paulina Smaszcz-Kurzajewska od 25 lat pracuje w branży komunikacji i public relations w dużych firmach, budując polskie oraz międzynarodowe projekty strategiczne. Doktorantka Uniwersytetu Humanistyczno-Społecznego SWPS na Wydziale Nauk Humanistycznych i Społecznych. Pełniła rolę Dyrektora PR i Komunikacji oraz funkcję Rzeczniczki Prasowej platformy nc+ (CANAL+). Pracowała jako prezenterka w TVP1 oraz TVP2, prowadziła poranny show PYTANIE NA ŚNIADANIE, realizowała i prowadziła programy w WIZJI SPORT, gospodyni programu parentingowego w TVN STYLE oraz zdrowotnego w wp.pl. Mama dwóch synów Franciszka i Juliana. Żona dziennikarza sportowego Macieja Kurzajewskiego. Nominowana i nagrodzona w konkursach: KOBIETA Z PASJĄ, KRÓLOWA DOBROCZYNNOŚCI, METAMORFOZA ROKU.

Oprócz powyższej propozycji dla Pań na coroczne świętowanie DNIA KOBIET PBG Gallery zaprosiła też młodego artystę malarza i gitarzystę Wojciecha Więckowskiego.Wystawę zatytułował „Koncepcje zmienności”. Zapowiedział też mini koncert z gitarą elektroniczną. Z pewnością nasze Panie będą miały moc wrażeń artystycznych a ten dzień obchodzony od lat w miejscu pracy przyniesie dużo satysfakcji, bo….Panie czekają, już tradycyjnie na piękne życzenia, które w imieniu męskiej części pracowników, składa prezes Mariusz Łożyński.